InterUrbán: Trencsén-Nyitra - Szlovák főzőkurzus
GasztronómiaMartin Pollák nem pusztán chef: egy igazi kulináris virtuóz, egy mindent újragondoló és újrateremtő művész. Több mint 25 éves gasztronómiai tapasztalatát a legelőkelőbb ötcsillagos szállodákban csiszolta tökéletesre. A szlovák ChefParade elkötelezett oktatójaként felnőtteknek és gyerekeknek adja át főzés művészete iránti szenvedélyét.
Kivételes alkalom nyílik most a hévízi Hotel Europa Fit Superiorban, ahol Martin egy exkluzív főzőkurzus keretében egy izgalmas kalandra csábít mindenkit. Egy kis ízelítő a várható menüből:
Előétel: töpörtyűből és tojásból készült krém, apró falatokon tálalva
Leves: krémes fokhagymaleves, bosnyák kenyérben
Főétel: "bryndzove halusky" gombócok tipikus szlovák juhsajttal, sült szalonnával és metélőhagymával.
Desszert: "lokse" palacsinta édes töltelékkel, darált mákkal és szilvalekvárral