InterUrbán: Hamamatsu - Japán főzőkurzus (JP)

#19 hamamatsu Gasztronómia

A Hamamatsu ízeit bemutató főzőkurzuson felfedezheted és megízlelheted a régió gasztronómiájának jellegzetességeit.

Elkészítjük a híres Hamamatsu gyozát, amit a könnyedség jegyében hagyományosan káposztával és zöldségekkel töltenek meg. Már önmagában egy kincs, hogy elsajátíthatod a rizs elkészítésének művészetét: megtanulod a megfelelő mosási és főzési technikát, de ez nem minden. A hévízi Hotel Európa Fit konyhájában közösen elkészítjük a szezámos wakame levest és a szezámmal, fokhagymával és egy csipetnyi ecettel ízesített babcsíra-namurut is. Idegenvezetőd és séfed pedig nem más, mint Maki Stevenson, a Culinary Institute of Europe alapítója és vezérigazgatója, a Makifood Főzőiskola lelke, akinek szenvedélye és szakértelme igazán kivételessé teszi ezt az élményt.

Az InterUrbán - Hamamatsu eseményeit, az EU-Japán Fest támogatja.

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!